https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığından Anlamlı Kampanya

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hükümlü ve tutukluların yeni ve güncel yayınlara ulaşmaları için kitap bağış kampanyası düzenlenecek.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Genel Müdürlüğü tarafından Ceza ve İnfaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutukluların yeni ve güncel yayınlara ulaşmaları için 10 Ocak 2023 ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında kitap bağış kampanyası düzenleniyor.

Kampanya kapsamında Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 10 Ocak 2023 günü 14:00’den itibaren Adalet Sarayı giriş katında “Kitap Bağış Standı” kurulacak.

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı basın açıklamasında konuyla ilgili olarak şöyle denildi;

“Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Genel Müdürlüğü tarafından Ceza ve İnfaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutukluların yeni ve güncel yayınlara ulaşmaları için 10 Ocak 2023 ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında sürecek olan Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için Kitap Bağış Kampanyası düzenlenecek olup Cumhuriyet Başsavcılığımızca 10 Ocak 2023 günü 14:00’da Adalet Sarayı giriş katında kampanya açılışı yapılarak “kitap bağış standı” kurulacak.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

07.05.2024 NÖBETÇİ ECZANELER

Ada Eczanesi ÜnyeKaledere Mahallesi Niksar Caddesi No:86 ÜnyeGündüz-gece Merkez Eczanesi ÜnyeHükümet Caddesi No:29/a Ünye / Emniyet Müdürlüğü KarşısıGündüz-gece

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir