https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye Futbol Kulübü 2-0 galip

U-16 ligi müsabakasında Kotyora takımını ağırlayan Ünye Futbol Kulübü 2-0 galip geldiği müsabaka sonunda rakibini eli boş geri gönderdi.

Cevizdere Tesislerinde Süheyl Şirin, Damla Ata ve Pelin Tekneci hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada sahaya Necip Eymen Uysal, Furkan Uysal, Abdussamet Uslurak, Doğukan Boz, Semih Keskin, Yiğitcan Güler, Selim Sekmen, Fatih Çat, Metehan Tombaş, Mehmet Efe Öztürk, Tanercan Hatipoğlu onbiri ile çıkan av sahibi ekipte İsa Tuğra İmece, Kaan Galip Ocak, Mert Ali Yeşiltepe, Yiğit Özcan, Efe Ateş, Alper Akyüz forma bekleyen isimler oldular.

Konuk ekip Kotyora takımı ise Eren Emir, Burak Köksal, Arda Yılmaz, Arda Yücetepe, Boran Isırkan, Kaan Öztürk, Arda Sefa Dede, Berk Türkyılmaz, Tuğrul Can Köse, Berat Doğan, Uygar Çelebi ilk onbiri ile sahada yer aldı. Fatih Mercan, Orçun Genç, Utku Özyurt, Halim Habiboğlu, Kadir Gürsu, Kaan Külcü, Ramazan Uzun ise oyuna sonradan dahil olan isimler oldular.

Maç boyunca istekli ve güzel bir futbol sergileyen mavi-siyahlılar Tanercan Hatipoğlu ve Fatih Çat’ın ayağından kazandığı iki golle sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

-Tamtürk; “U-16 ligini hazırlık ligi olarak oynuyoruz”-

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle maçın hakem üçlüsüne başarılı yönetimi için teşekkür ediyorum. Özellikle Süheyl Şirin kardeşimiz genç bir hakem ve geleceği parlak. İnşallah onu gelecekte üst klasmanlarda görürüz. Bizler futbolcu yetiştirmeye çalışan bir kulüp olarak Ordu’dan iyi hakemlerimizin de yetişmesini isteriz. Bu açıdan iyi niyetli tüm hakem arkadaşlara yardımcı olmak görevimiz. Maça gelecek olursak 2007 doğumlu gençlerimizin yer aldığı U-16 liginde biz 2008 ve 2009 doğumlu yani U-15 ve U-14 Grubu çocuklarımız ile oynuyoruz. Bu maçta tamamı 2007 doğumlu gençlerden oluşan bir rakibe karşı mücadele ettik. Burada asıl amacımız U-16 liginde edineceğimiz tecrübe ile Şubat ayında başlayacak olan U-15 liginde iyi bir performans sergilemek. Bu açıdan saha sonuçlarından ziyade ortaya koyulan futbol bizim için daha önemli. Ben takımımı, antrenörlerimizi ve centilmence mücadele eden rakip takımı da tebrik ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir