https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ’NÜN RAKİPLERİ BELLİ OLDU!

2022 – 2023 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olarak 2. Kademe gruplarına katılma hakkı kazanan Ünye Futbol Kulübü’nün yer alacağı grup merkezi ve mücadele edeceği takımlar belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre 1. Kademede grup birincisi olan 22 takımın katılımıyla 6’şar takımlı gruplar Bolu, Eskişehir ve Sivas grup merkezinde 13 – 16 Nisan 2023 tarihlerinde ve 4 takımlı bir grup ise Muş grup merkezinde 14 – 16 Nisan 2023 tarihlerinde olmak üzere toplam dört grupta oynanacak. Bu dört grupta birinci olan takımlar ise Türkiye Finallerine katılma hakkı elde etmiş olacaklar.

Çorum grup merkezinde birinci olan temsilcimiz 13 – 16 Nisan 2023 tarihlerinde Sivas grup merkezinde Mersin Terspor, Trabzon Yomraspor, Adıyaman Kahta İdmanyurdu, Çorum Çimentospor, Trabzon Çarşıbaşı Belediyespor ile mücadele edecek.

-Tamtürk; “Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu”-

Futbol Federasyonu tarafından açıklanan program sonrası mavi-siyahlı takımın Başkanı Metin Tamtürk grup merkezi ve rakiplerini değerlendirdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çorum’a giderken amacımızın grup birincisi olarak bir üst kademeye geçmek olduğunu belirtmiştik. İlimizi en iyi şekilde temsil ederek bu amacımıza ulaştığımız için mutluyuz. Şu an Türkiye’de ilk 22 takım arasına adımızı yazdırdık. 2. Kademe gruplarında karşılaşacağımız takımlar arasında bizim gibi çok güçlü ekipler var. Geçtiğimiz yılın Türkiye ikincisi Mersin Ter takımını tanıyoruz. Kastamonu gruplarında Samsun Atakum Belediyespor ve Samsun Kadıköyspor’u eleyerek gelen bir Çorum Çimento takımı var. Giresun grubundan birinci olarak gelen Trabzon Yomraspor gerçekten etkili oyunculara sahip iyi bir takım. Yine bir Trabzon takımı Çarşıbaşı ile Adıyaman ekibi de iyi takımlar. Ancak bizim hedefimiz Sivas’ta da birinci olarak Türkiye’deki ilk dört takımdan biri olup Türkiye finaline kalmak. Bu noktada takımımıza güveniyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir