https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE GENÇLİK MERKEZİ 7-26 YAŞ GENÇLERİ ÇAĞRIYOR

Ünye Gençlik Merkezimiz 7-26 yaş arasında ki gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak, gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek amacıyla sanatsal, sportif, kültürel ve eğitsel faaliyetler ile tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve spor faaliyetleri düzenleyen merkezdir.

Gençlik Merkezi binası 7 dönüm arazi üzerinde faaliyet gösteren Açık Hava Okçuluk Sahası, Acık Tenis Kortu, gençlerin toprakla buluşması için Sera, Çok Amaçlı Atölye, El Sanatları Atölyesi, Müzik Atölyesi, Bilişim Atölyesi, Has Oda, Kitap Kafe, Kodlama Atölyesi, Zeka Oyunları Atölyesi, Güzel Sanatlar Atölyesi, Gönüllük odası ve Çok Amaçlı Spor Salonu gibi gençlerimizin faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri alanlar bulunduruyor.

Gençlik Merkezimiz kendi bünyesinde gerçekleştirdiği matematik, fen, akıl ve zeka oyunları, resim, basketbol, voleybol, okçuluk, piyano gitar vb.   yaklaşık 40 kursumuz yapıyor. Gençlik merkezimize haftalık yaklaşık 2 bin ve 2 bin 500 kişi ziyaret ediyor. özellikle gençlerimizin dikkatini çekmeyi, gençlerimizi bu alanda çalışmayı, bilime yönlendirmeyi hedefliyor.

Ayrıca gençlik  merkezinde gençlerimizin neye hangi etkinliğe ihtiyaçları varsa o etkinlikleri düzenliyor. Gençlerimizin talepleri doğrultusunda kurslar açıyor. Aynı kursta 12 kişiyi oluşturduğumuzda hocalarımızın  koordinesinde yeni bir kurs açarak gençlerimizin  eğitim ve kurslardan  istifade etmelerine vesile oluyor.

 Gençlik kamplarımız gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş tesislerdir .Kamplara katılan gençlerin ulaşım konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanmakta ve gençlerden her hangi bir ücret alınmamaktadır .Gençlik kampları 12 – 15 yaş grupları için  “Ücretsiz Deniz Kampları” , 16 – 25 Yaş grupları için “Ücretsiz Doğa Kampları” adı altında düzenliyor. Başvuruları Gençlik merkezinde ve ya bireysel olarak  gencizbiz.gsb.gov.tr adresi üzerinden yapılmaktadır.

Ayrıca gençlik merkezi olarak gençlerimizle hayvan barınağı ziyareti, sevgi evleri ziyareti, köy okulu ziyareti, huzur evi ziyareti vb sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir.

Ünye Gençlik Merkezi Müdürü Kasım Avcı 7-26 yaş arasında ki gençlerimizi ister spor ister  kurs anlamında Ünye Gençlik Merkezimizi davet ediyoruz. Dedi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir