https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE GÜCÜ, DEPREMZEDE OYUNCUYU TRANSFER ETTİ

Kahramanmaraş merkezli depremde büyük yıkım yaşayan Hatay ilimizin TVF Kadınlar 2.Lig 15.Grup’ta mücadele eden Rasus Kimya Hatay Voleybol takımında forma giyen Öykü Şengül’ü manevi destek olmak amacıyla Ünye’ye getiren ve antrenmanlara çıkartan Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız, oyuncunun sürpriz bir şekilde transferini gerçekleştirdi.

TVF Kadınlar 2.Lig 15.Grup’ta play of oynamayı garantileyen Rasus Kimya Hatay Voleybol takımı oyuncusu Öykü Şengül, deprem nedeniyle takımının ligden çekilmesi sonrası voleyboldan ve play of mücadelesinden uzak kalacakken Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız devreye girmesiyle bu oyuncuyu Ünye’ye getirmişti. Öykü Şengül’ün çok sevdiği voleyboldan uzak kalmaması için harekete geçen Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız oyuncuyu depremin olumsuz ortamından uzaklaştırmak ve rehabilite olması için antrenmanlara çıkartırken Türkiye Voleybol Federasyonu’nun son anda aldığı kararla depremden etkilenen voleybolcuların transferine yeşil ışık yakması oyuncu için büyük bir sürpriz oldu. TVF’nin transfere onay vermesinin ardından resmi işlemleri tamamlayan Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız transferi gerçekleştirerek Öykü Şengül’ü resmen renklerine bağladı.

Öykü Şengül’ü play of gruplarında takımla birlikte misafir ederek rehabilitasyonuna imkan sağlamak adına böyle bir karar alan Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımız TVF’nin sürpriz kararı ile transfer ettiği yeni oyuncusunu misafir etmekle kalmayarak parke zeminde oynanacak play of grup maçlarının heyecanına da ortak etmiş olacak.

Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımımızın bu güzel davranışı sosyal medyada geniş kitlelere ulaşan voleybol sayfaları tarafından takdirle karşılandı. Öykü Şengül’e takımımızla birlikte yaşayacağı play of heyecanından başarılar diliyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir