https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE GÜCÜ FK KAYSERİ KILIÇARSLAN YILDIZSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

TFF Kadınlar 2.Lig B Grubunda sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız 5 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Kılıçarslan Yıldızspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz sezon ara verilen kadın futbol liginde uzun süren geri sayımda artık son günlere girilirken sezona şampiyonluk hedefiyle girecek olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız deplasmanda oynayacağı Kayseri Kılıçarslan Yıldızspor maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Teknik Sorumlumuz Muhammet Kışla ve yardımcı antrenörümüz Furkan Bektaş nezaretinde olumsuz hava şartlarına rağmen antrenmanlarını sürdüren kadın futbol takımımız fiziksel kapasitesini artırıcı çalışmalarla ligin ilk maçına hazırlanıyor. Antrenman sahalarının karla kaplı olduğu günlerde halı sahada çalışmak zorunda kalan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız Perşembe günü Cevizdere Tesisleri Suni Çim sahada antrenman yapma fırsatı buldu. Kondüsyonel ağırlıklı antrenmanda kaleciler Nurcan Yağcı, Ebru Yancı ve alt yapı kalecimiz Ayşe Naz Yiğit tecrübeli kaleci antrenörü Mehmet Bahtiyar nezaretinde çalıştılar.

Antrenmanın son bölümünde yarı alanda 15 dakika süren maç yapan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız stoper Sevilay Duman Covid-19 karantinası nedeniyle çalışmalara katılamadı. Önümüzdeki günlerde antrenmanda tempoyu daha da artıracak olan kadın futbol takımımızda hafta başından itibaren de Kayseri deplasmanında oynanacak maçın taktik ağırlıklı antrenmanları ile bu maçın hazırlıkları devam edecek.
Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız Cuma günü Cevizdere Spor Tesislerinde saat 15.00’te dayanıklılık antrenmanı ile hazırlıklarını devam ettirecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir