https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı ziyaretlerde bulundu

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız Cumartesi günü oynayacağı Giresun Sanayispor maçı öncesinde Ordu Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Ordu Askf ziyaretlerinde bulundu.
2.Lig B Grubunda geride kalan 4 haftada dörtte dört yaparak zirvenin keyfini yaşayan ve aldığı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız Cuma günü üst üste ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretini Ordu Valiliğine gerçekleştiren kadın futbol takımımız yaklaşık bir saat Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’in misafiri oldu. Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’nın da takımımıza eşlik ettiği ziyarette takım kaptanlarımızdan Nurcan Yağcı, Ordu Valisi Tuncay Sonel’e çiçek takdim etti. Ünye Gücü FK Kadın Futbol Şube Sorumlusu Deniz Benli ve yönetim kurulu üyelerimizden Esra Gerçeker ve Serpil Hasten’in de bulunduğu ziyarette Ordu Valisi Tuncay Sonel’e takımımız hakkında mini bir brifing verildi. Takımımıza başarı dileklerinde bulunan Ordu Valimiz, sporcularımızdan Süper Lig sözü aldı.
Günün ikinci ziyareti ise Ordu Büyükşehir Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e yapıldı. Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımızı karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanımız futbolcularımızı başarılarından dolayı tebrik etti. Takımımıza desteklerini esirgemeyeceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, sporcularımızla uzun süre sohbet etti.
Günün son ziyaretini Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna yapan Ünye Gücü FK Kadın voleybol takımımız burada başkan Metin Kır ve Askf yönetim kurulu üyeleri ile tanışma fırsatı buldular.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir