https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye Gücü FK “Sporda Cinsel Taciz ve İstismarı Önlemeye Yönelik Bütünleşik Yaklaşım Projesi”

Ünye Gücü FK “Sporda Cinsel Taciz ve İstismarı Önlemeye Yönelik Bütünleşik Yaklaşım Projesi”

Ünye Gücü Futbol Kulübü olarak Avrupa Konseyi Erasmus Plus Sports “Sporda Cinsel Taciz ve İstismarı Önlemeye Yönelik Bütünleşik Yaklaşım Projesinin” yüz yüze ikinci toplantısı Yunanistan’ın başkenti Atina’da gerçekleşti.

31 mart 1 Nisan tarihlerinde gerçekleşen toplantıda projede gelinen son durum ilk gün ele alınırken 2 gün ise projenin bundan sonraki süreci ve işleyişi ile ilgili planlamalar yapıldı. Ülkemizin böylesine önemli bir uluslararası projedeki tek temsilcisi olma özelliği taşıyan Ünye Gücü Futbol Kulübümüz 11 ortaklı projede verilen görevleri yerine getirerek proje çalışmalarındaki kararlılığını ispatlamış oldu.

Projenin kadın futbol ve kadın voleybol takımları bulunan tek katılımcısı olan kulübümüzü Atina Coral Hotel’de ki toplantılarda ARGE Proje Yürütme Kurulu Üyemiz Esra Gerçeker ve kadın futbol takımımız teknik sorumlusu Muhammet Kışla temsil etti.

Projede gelinen son süreci değerlendiren ARGE Proje Yürütme Sorumlusu yönetim kurulu üyemiz Esra Gerçeker : “İrlanda toplantısının ardından Yunanistan’da gerçekleştirdiğimiz iki yüz yüze toplantıda kulüp olarak üzerimize düşen görevleri eksiksiz olarak bugün burada sunmuş olmanın gururunu yaşıyoruz. Spor alanlarındaki başarılarımız a böylesi uluslararası platformlarda yürütülmekte olan sosyal hassasiyeti büyük projelerde ülkemizi temsil ediyor olmak da bir başka başarımız. Yunanistan toplantımız çok yararlı geçti. Yaptığımız ikili görüşmelerde daha farklı uluslararası projelerin bağlantılarını gerçekleştirdiğimizin müjdesini şimdiden vermek istiyorum. Dolu dolu döneceğimizi belirtmek istiyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kulüp başkanımız Hüseyin Gerçeker: “iki gün süren toplantılardan kulübümüz adına güzel sonuçlar elde ettik. Voleybolda spor salonlarında futbolda sahalarda elde ettiğimiz başarıların paralelinde ulusal ve uluslararası projelerde başarımızı katlayarak büyümeye devam ediyoruz. Hem ülkemizi hem de özelde ilçemizi en iyi şekilde temsil ettik. En güzeli de bu projenin hemen devamında uluslararası başka projelerin ilk adımlarını da attık hepimize hayırlı olsun” şeklinde açıklamada bulunarak Yunanistan toplantısını değerlendirdi.

Kadın futbol takımımız teknik sorumlusu Muhammet Kışla ise açıklamasında, sahalardaki başarımızın yanında uluslararası projelerin paydaşı olmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Yunanistan toplantısı çok güzel geçti. Yaptığımız çalışmaların bu toplantıda güzel değerlendirildiğini gördük. İtalya toplantısına kadar yapacağımız çalışmalar var. Projeyi başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Yeni projelerle de başka başlangıçlar yapmak üzereyiz. İnşallah güzel gelişmeleri de paylaşacağız.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir