https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE GÜCÜ KADIN FUTBOL TAKIMI FARKA KOŞTU

TFF Kadınlar 1.Lig Play Of 2.Hafta maçında deplasmanda Çatalca Belediyespor ile karşı karşıya gelen Ünye Kadın Futbol Kulübü rakibini sahadan sildiği maçı 4-0 kazanmasını bildi ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmayı başardı.

Play Of mücadelesinin ikincisinde Çatalca Belediyespor ile zorlu 90 dakikaya çıkan Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız golcü futbolcusu Cansu İriş’in hat-trik yaptığı maçı 4-0 kazanırken hem ortaya koyduğu futbol hem de birbirinden güzel attığı 4 golle maçı izleyenleri adeta büyüledi.
Çatalca İzzettin Stadı’nda Pazar günü saat 12.30’da başlayan maça kalede Şeymanur Hapaç, savunma dörtlüsünde Nazmiye Aytop, Merve Odabaşoğlu Sevilay Duman, Nehir Zeytünlü orta alanda Aleyna Meral, Bahar Kol, Princess Owusu, sağ kanatta Mislina Gözükara, sol kanatta Thuanyy, ve forvette Cansu İriş onbiri ile çıkan Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız ilk dakikalarda ev sahibi takımın baskı kurma çabalarına engel oldu ve rakip kalede gol aramaya başladı. İlk 20 dakika içinde rakip kalede pozisyon bulan ancak golü atamayan kırmızı -beyaz-siyahlılar 25. Dakikada Princess’in vuruşuyla 1-0 öne geçti. Üstünlük sayısını bulan Ünye Kadın FK takımımız ikinci gol arayışlarında eline geçirdiği fırsatları Cansu ve Princess ile gole çeviremeyince ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda beraberlik golü arayan ev sahibi Çatalca Belediyespor 60. dakikaya kadar baskı kurmaya çalıştı ancak Ünye Kadın Futbol Kulübü savunması kalesinde olası pozisyona izin vermedi. Maçın son çeyreğinde sol kanatta oynayan Gomes’in oyundan alan ve Fatma Serdar kartını kullanan teknik sorumlu Muhammet Kışla forvet Cansu İriş’e bu dakikadan sonra sol kanatta görev vererek oyunu tekrar takımı lehine döndürdü. Maçın 82.dakikasında yeniden hücumda etkili olmaya başlayan Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız Cansu İriş’in ayağından bulduğu golle skoru 2-0 yaptı. Bu golün 3 dakika sonrası Fatma Serdar’ın taşıdığı topu Cansu ile buluşturması golle sonuçlandı ve bu golle skor 3-0 oldu. 89. Dakikada Cansu İriş bir kez daha sahne aldı ve kendisinin üçüncü takımının da dördüncü golünü kaydederek hat-trik yapan oyuncu oldu. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız deplasmanda oynadığı maçı 4-0 kazandı. Bu sonuçla puanını 13’e yükselten Ünye Kadın Futbol Takımı rakiplerinin puan kaybettiği haftada 3 puanı hanesine yazdırdı.
Ünye Kadın Futbol Kulübü takımı gelecek hafta Bornova Hitapspor ile karşı karşıya gelecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir