https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE GÜNDEM AİLESİ’NDEN SARISOY’A ANLAMLI ZİYARET

Ünye Gündem Haber İmtiyaz Sahibi Gökhan Beşikcioğlu, Genel Yayın Yönetmeni Semanur Beçikcioğlu ve 9 yaşındaki çocukları Ömer Meriç Beşikcioğlu ile birlikte ”10 Nisan Polis Haftası” nedeniyle Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’a ziyaret gerçekleştirdi.

2021 yılının Eylül ayında Ünye’de yayın hayatına başlayan Ünye Gündem Haber, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğüne Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü münasebetiyle anlamlı ziyarette bulundu. Ünye Gündem Haber gazete sahibi Gökhan Beşikcioğlu ile eşi Semanur Beşikcioğlu, çocuklarına özel polis kıyafeti giydirerek İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’a günün anısına çiçek takdim ederek, tüm polislerin haftasını kutladılar. 

Ziyarette yayın hayatı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Ünye Gündem Haber sahibi Gökhan Beşikcioğlu, “Öncelikle ilçemizde göstermiş olduğunuz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ederiz. Bizlerde sizlerle birlikte haber alma ve kamuoyunu bilgilendirme anlamında çalışmalar yürütüyoruz. Bu gün biricik Ömer Meriç’imizin de meslek hayali olan polis ağabeylerini yakından göstermek istedik. İlgi ve teveccühlerinize teşekkür ederiz” dedi.

Yapılan ziyaret sonrası Müdür Sarısoy, polis olmak isteyen Ömer Meriç’e özel BÖF şapkası hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir