https://www.unyegundemhaber.com/

HAYATİ BALCI’DAN ÜNYE İTFAİYESİNE ZİYARET

Ünye’nin geleceğine yön verecek adımlar atan yerel yönetim adayları, şehrin güvenliği ve halkın refahı için kilit kurumları ziyaret ederek onların önemli görevlerini anlamaya ve desteklerini ifade etmeye devam ediyorlar. Yeniden Refah Partisi’nin Ünye Belediye Başkan adayı Hayati Balcı da bu önemli adımlardan birini atarak Ünye İtfaiyesi’ni ziyaret etti. Bu ziyaret, sadece bir protokol ziyareti olmanın ötesinde, şehrin güvenliğine ve halkın huzuruna verilen önemin somut bir göstergesi olarak nitelendirilebilir.

Ziyaret sırasında Balcı, kahramanlık dolu görevlerinde Ünye’nin itfaiye ekiplerinin yanında yer alarak onların fedakarlıklarını ve sorumluluklarını yakından tanıma fırsatı buldu. İtfaiyecilerin özverili çalışmalarının, şehrin her kesiminde hissedildiğini ve Ünye’nin her zaman güvende olmasının bu kahramanların özverilerine bağlı olduğunu belirtti.

Her an hazır bekleyen itfaiye ekiplerinin, olağanüstü durumlarda hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etme yetenekleri, şehir sakinlerinin güvenini pekiştiriyor. Balcı, bu vesileyle itfaiye teşkilatına nezdinde tüm itfaiyeci kardeşlerine teşekkür ederek, üstün gayretleri ve cesaretleri için minnettarlığını ifade etti.

İtfaiye ziyareti, sadece bir kurumu ziyaret etmekle kalmadı, aynı zamanda Ünye’nin geleceği için atılacak adımların da bir örneğini sergiledi. Hayati Balcı’nın bu ziyareti, şehir yönetiminin sadece hizmet etmekle kalmayıp, aynı zamanda şehrin güvenliği ve halkın refahı için çalışan kritik kurumlarla iş birliği içinde olacağının da bir işareti oldu.

Hakkında: TOLGA

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir