https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ’NDEN BASIN DUYURUSU

ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ’NDEN BASIN DUYURUSU

“TFF Kadınlar 1.Lig’de ikinci sezonumuza başlarken Ünye Kadın Futbol Kulübü olarak, sezon öncesinde bir hedef belirlemiştik ve bu hedefi gerçekleştirmek için şehrimize söz vermiştik.

Bu hedefimizin nihai amacı, Ünye’mizin spor alanında ulusaldaki en büyük markası olup şehrimizin tanıtımına en üst düzeyde katkı sağlamaktı.
Bugün bu amaç ve hedef doğrultusunda sözümüzü tutmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ulusal basında geçtiğimiz hafta Ünye’ mizin adı bir çok görsel ve yazılı yayın kuruluşunda yer buldu. 2024 Ağustos ayında başlayacak Turkcell Süper Ligde dört büyükleri Ünyemizde misafir edeceğiz ve TRT Spor bünyesinde yayınlanması planlanan maçlar ile birlikte Şehrimiz daha da fazla Ulusalda yer alacak.

Şehrimizin spor tarihine altın harflerle ile yazılacak 2023-2024 sezonu TFF Kadınlar 1. Lig Şampiyonluğu başarısı sayesinde dört büyüklerin de yer aldığı Turkcell Süper Lig’ de mücadele edecek Türkiye’nin 16 güzide takımı arasında artık Ünye’de var.

Bu başarı hikayesinde bizleri destekleri ile cesaretlendiren Ordu Valimiz Sayın Muammer Erol’a, Ünye Kaymakamımız Sayın Ayhan Işık’a, Ünye Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı’ya, Ünye İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Celal Sarısoy’a, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın İrfan Akar’a, Ünye Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Mustafa Uslu’ya, İstanbul’da yaşayan Ünyeli iş insanlarımız adına ÜNSİYAD Başkanı Sayın Kemal Yankuncu’ya ve Ana Sponsorumuz olan hepsikedi.com MCL Bentonit İşletmesi’ne, Sağlık Ana Sponsorumuz Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi’ne ve bu başarının en büyük paydaşları arasında yer alan basınımızın güzide mensuplarına en içten şükranlarımızı sunuyoruz.

Ünye Kadın Futbol Kulübü Ailesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir