https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye Kadın Futbol Kulübünden Yeni Bir Rekor Geliyor

Ünye Kadın Futbol Kulübünden Yeni Bir Rekor Geliyor.
Türkiye Kadın Futbol Ligleri Tarihinin gol yememe rekorunu 20 maçlık seri ile halen elinde bulunduran Ünye Kadın Futbol Kulübü bu sezon da yeni bir rekora gidiyor. 2023-2024 sezonunda da çıktığı son 10 müsabakada kalesini gole kapatan Ünye Kadın Futbol Kulübü bu alandaki başarısını bir kez daha göstermiş oldu.
TFF Kadınlar 2.Lig’de namağlup şampiyon olduğu 2021-2022 sezonu sonunda 20 maç üst üste gol yememe rekorunu kıran Ünye Kadın Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonunda da yeni bir sezon rekoruna koşuyor. Şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda Kadınlar 1.Lig A Grubunu 37 puanla lider tamamlayarak play of grubunda yükselen kırmızı-beyaz-siyahlılar en son ligin 10.haftasında Ünye İlçe Stadı’nda Giresun Sanayispor ile oynadığı maçta kalesinde gol görmüştü. Giresun temsilcisi karşısında 2-1 galip geldiği maçta savunmanın ters vuruşunda kalesine gol atan Ünye Kadın Futbol Kulübü o maçtan sonra kalesinde bir daha gol görmedi. Kalesinde ve savunma dörtlüsünde yakaladığı uyumu ile kalesini gole kapatan Ünye Kadın Futbol Kulübü Kadınlar 1.Lig A Grubunda oynadığı son 7 maçta ve play of grubunda da son 2 maç olmak üzere toplamda 9 maçta gol yemedi.
Savunma dörtlüsünde görev yapan Merve Odabaşoğlu, Sevilay Duman, Nazmiye Aytop, Nehir Zeytünlü, Melisa Keser ve kalede Şeymanur Hapaç-İrem Damla Şahin’in uyumu sayesinde Süper Lig yolunda Play Off maçlarının en büyük favorisi olduğunu ispatlamış oldu.
Son oynadığı toplam 9 maçın neredeyse tamamında kalesinde golü görmeyi bırakın pozisyon bile vermeyen Ünye Kadın Futbol Kulübü takımı orta sahasının ve forvetlerinin üstün gayreti ile de savunmanın görevini paylaşma noktasında iyi mücadeleler ortaya koymuş oldular. Play Of Grubunda kalan 4 maçı da kazanarak ve gol yemeden şampiyonluk yaşamak isteyen Ünye Kadın Futbol Kulübü bunu başarırsa aynı sezon içinde 13 maçta kalesini gole kapatmış olarak kendi sezon rekorunu kırmış olacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir