https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye Kent Gazetesi kuruluşunun 15. Yılını kutladı

Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk’ün imtiyaz sahibi olduğu Ünye Kent Gazetesi kuruluşunun 15. Yılını kutladı. Yapılan kutlama programına Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın yanı sıra Ünye çevre ilçelerde bulunan siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, belediye başkanları ve basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayı özel davetli katıldı.

“İyi ki Cumhuriyet Var”

Kutlama Programında konuşan Ünye Kent Gazetesi İmtiyaz sahibi Ali Öztürk“Kuruluş yıl dönümümüzde davetimize gelen siz saygı değer misafirlerimize teşekkür ediyorum. Kuruluş yıl dönümümüzün cumhuriyetimizin yüzüncü yıla denk gelmesi bizi ayrı mutlu etti. İyi ki Cumhuriyet var eleştirebiliyoruz iyi ki Cumhuriyet var televizyonlarda gazetelerde sesimizi duyurabiliyoruz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bize bu imkanı sağladığı için teşekkür ediyor ve hepsine Allahtan rahmet diliyorum” sözleriyle mutluluğunu paylaştı.

Kutlama Programında konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise Ünye Kent Gazetesi’ni tebrik ederek, “Ünye Kent Gazetesinin 15. Yılını kutlamak için bir araya geldik. Doğru ve ilkeli habercilik adına hizmet veren Ünye kent gazetesini yürekten tebrik ediyorum.  İnşallah aynı anlayış ile bilgilendirme hizmetini nice yıllar devam ettirirsiniz. Bizde ömrümüz olursa bu kutlamaları gerçekleştiririz diyorum. Ünye kent ekibine ve Ali Beye hizmetlerinden dolayı tebriklerimi iletiyorum. Buradan Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyorum” dedi.

Kutlama kokteyli Ordu Valisi Muammer Erol, Kaymakam Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın da katıldığı pasta kesimiyle sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir