https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye Müftülüğünde Hacı Adaylarına Hac Öncesi Eğitim Semineri Verildi

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2022 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac ve Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca gidecek hacı adaylarımız için Müftülüğümüz konferans salonunda uygulamalı Hac Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

Hac Eğitim Seminerinde hacı adaylarına “İbadet Bilinci ve Hac İbadeti, Yolculuğa Çıkmadan Önce Maddi ve Manevi Hazırlık, Ana Hatlarıyla Hac ve Umre Menasiki, Haccın Hikmeti ve Hacdaki Sembollerin Anlamı, Hac İbadetinin Gereği Olarak Bir Arada Yaşama Bilinci ve Temel Sağlık Bilgileri” konularında seminerler verilerek hac farizası uygulamalı olarak gösterildi.

Seminerler İl Müftüsü Dr. İsmail ÇİÇEK, İlçe Müftüsü Hüseyin OKUŞ, Müftülük Şube Müdürü Adem MERAL, İlçe Vaizleri Aynur BİLGİÇ ve Tuğba TOMBAŞ tarafından verildi.

Seminer sonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından Hacı adaylarına Menenjit aşısı uygulaması gerçekleştirildi.

Programın akabinde İl Müftüsü Dr. İsmail ÇİÇEK İl Müftü Yardımcısı Avni BOLAT ile birlikte İlçe Müftümüz Hüseyin OKUŞ’u ziyaret ederek ilçemizde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alarak başarılar diledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir