https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE TİCARET VE SANAYİ ODASI KAHVALTI PROGRAMI

Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren inşaat firmaları kahvaltı programında buluştu.

Acara Dinlenme Tesislerinde bir araya gelen sektörün öncü gelen isimleri, düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. İstişare, sorun ve çözümler gibi konuların ele alındığı programda sektör öncüleri buluşarak yapılacak ve yapılması gerekenleri ele aldı.

Düzenlenen kahvaltı programı sonrası konuşan Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar,”Burada amacımız sektör olarak arkadaşlarımızla bir araya gelmemizdir. Bugün ki firmalarımızda Ünye’nin veya bölgemizin fındıktan sonra en büyük katma değer sağlayan firmalar olmasıdır. Kendileri Ünye için çok büyük bir değerdir. Bu anlamda arkadaşlarımızla bir araya gelerek kaynaşma sağlamaya çalıştık. Burada 8 ve 10. Gruplarda bulunan sektördeki arkadaşlarımızla buluştuk. Hepsiyle bir arada olmak için daha iyi bir şekilde bir araya getirmeye çalıştık. Yine kredi konularını görüştük. Önümüzde ilerleyen zamanlarda bankalar bu konu üzerinde sektöre can vermesi açısından gerekli çalışmalara başlayacaktır” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=3AaHdPZTIEs

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir