https://www.unyegundemhaber.com/

ÜTOML’E ÖDÜLE DOYMUYOR

22-25 Aralık 2021 tarihlerinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından bu yıl 18.si organize edilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Ünye Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi ( ÜTOML ) öğrencileri madalyalar kazandı.

Avrasya Fuar Merkezinde yapılan Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olan organizasyonunda öğrenciler  5 madalya kazandılar.

Ünye Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesinden yapılan açıklamada, İstanbul’da düzenlenen 18. İstanbul Uluslararası Mutfak Günleri dahilinde yapılan yarışmalarda Okulumuz öğrencileri 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandılar.

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından yarışmaya katılan öğrencilerimizden Ana Yemek kategorisinde 2 öğrencimiz 1.lik ödülü ve 1 öğrencimiz 2.lik ödülü aldılar.

Tatlı Tabağı kategorisinde ise 2 öğrencimiz 3.lük ödülü aldılar. Okulumuz Koordinatör Müdür Yardımcısı Yaşar Fındık ile Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğretmenlerimiz Rıza Çelik ve Mustafa Temiz ile birlikte yarışmada derece alan öğrencilerimizi kutluyoruz” denildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir