https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE 12.10.2023 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 12.10.2023 VEFAT İLANLARI

NAZMİYE YILMAZ VEFAT ETTİ

Merhum Rıfat Kartal’ın kızı, Merhum Fazlı Yılmaz’ın eşi, Mehmet Kartal’ın kardeşi, Fazlı Yılmaz’ın annesi, Yunus Emre Yılmaz’ın babaannesi Nazmiye Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra Çatalpınar aile kabristanlığına defnedilecektir.

İSMET GENÇ VEFAT ETTİ

Aslen Hanyanı Mahallesinden merhum Hasan Genç’in oğlu, İsmail ve Kemal Genç’in ağabeyi, Metin ve Çetin kardeşlerin babası İsmet Genç vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Adapazarı Hendek’te kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir.

HATİCE GÜZEL VEFAT ETTİ

Keş Mahallesinden merhum Sami Güzel’in gelini, merhum Hüzeyin Güzel’in eşi, Mesut, Tarık ve Sezer Güzel’in annesi Hatice Güzel vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Keş Irmak Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

TEVRAT KAYIM VEFAT ETTİ

Yenikent Mahallesinden Selim ve Pakize Kayım’ın oğlu, İbrahim, Yusuf ve Selma Kayım’ın kardeşi Tevrat kayım vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yenikent Merkez Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra Eğribel aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir