https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE 27.01.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 27.01.2024 VEFAT İLANLARI

SAFİYE KESKİN VEFAT ETTİ
Merhum Mehmet Boşçu’nun kızı Abdullah Boşçu’nun kardeşi, Engin, Mehmet ve Soner kardeşlerin anneleri, merhum Bahtiyar Keskin’in eşi Safiye Keskin vefat etmiştir.
Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra Tekkiraz Asut Çayırlı aile kabristanlığına defnedilecektir.

KEMAL BIYIKLI VEFAT ETTİ
Merhum Selahattin, Mustafa ve Ali Rıza Bıyıklının kardeşi, Yüksel, Mehmet, Necmi ve Kazım Bıyıklının amcaları, Erdoğan ve Osman Bıyıklının Babası Kemal Bıyıklı vefat etmiştir.
Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Fatih Mahallesi Meydan Merkez Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HASAN YAMAK VEFAT ETTİ
Çatak Mahallesinden Merhum Yılmaz Yamak, İsa, Musa, Mehmet ve Şenol Yamak kardeşlerin babası, Önder Yamak’ın dedesi Hasan Yamak vefat etmiştir.
Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Uzunkırık Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

AHMET AYHAN VEFAT ETTİ
Merhum Mevlüt Ayhan’ın oğlu, Uğur ve Mevlüt Ayhan’ın babaları, Ahmet Ayhan vefat etmiştir.
Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Erenyurt Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

SEMA ATEŞ VEFAT ETTİ
Çaybaşı İlküvez Ortaokulu öğretmeni, Ramazan Bayır’ın kızı, Fatih Ateş’in eşi Sema Ateş vefat etmiştir.
Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlküvez Merkez Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİRDEN KONFORLU VE UZUN ÖMÜRLÜ YOLLAR

BÜYÜKŞEHİRDEN KONFORLU VE UZUN ÖMÜRLÜ YOLLAR FATSA’DA 5 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN GRUP YOLU KONFORA KAVUŞUYOR  …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir