https://www.unyegundemhaber.com/

YENİ EVLİ ÇİFTTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ünye’de Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ünye Şefi Saygın Yıldırım ile Gülşen Aylin Köse, düğünlerinde davetlilere nikah şekeri yerine sahipsiz hayvanları beslemeleri için mama hediye ederek örnek oldular…

Ünye’de dünya evine giren çift, düğünlerinde davetlilere nikah şekeri yerine, sahipsiz hayvanları beslemeleri için mama hediye etti.

Saniye ve Aydın Köse’nin kızı Ferrero Değerli Tarım Sosyal Uzmanı Gülşen Aylin Köse ile merhum Nuran ve merhum Mustafa Yıldırım’ın oğlu Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ünye Şefi Saygın Yıldırım, Çakırbey Düğün Salonunda düzenlenen törenle evlendi.

Düğünde çiftin nikahını Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı kıydırırken; çiftin şahitliğini ise Ahmet Birben, Gökhan Beşikçioğlu, Filiz Ustabaş ve Ezel Örs yaptı. 

Sahipsiz hayvanların kış şartlarında unutulmamasını isteyen çift örnek bir davranışa imza atarak, davetlilere nikah şekeri yerine kedi ve köpek maması verdi.

Damat Yıldırım,  hem sosyal hayatta hem de mesleği gereği sahipsiz hayvanları ve doğadaki canlılarla her zaman iç içe olduğunu söyledi.

Sahipsiz hayvanlar için elinden geleni yaptığını ifade eden Yıldırım, bu zorlu kış şartlarında sahipsiz hayvanlar için böyle bir farkındalık yaratmak istediklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

“Zaten mesleğim gereği hayvanlarla, bakım ve rehabilitasyonu ile iç içe biriyim. Toplumumuzun dikkatini çekmek istedik. Ayrıca eşimle birlikte sahipsiz hayvanları besliyoruz. Tüm insanları da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

Gelin Gülşen Aylin Köse ise doğayı ve hayvanları çok sevdiklerini dile getirerek “Eşimle birlikte bu mamaları dağıtarak sokak hayvanlarımıza destek olmuş oluyoruz” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir