https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ

Ünye Belediyesi 21. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlediği Yaz konserleriyle kentte yaşayan vatandaşlara bayramı sevincini ve coşkusunu dolu dolu yaşattı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla hazırlanan festival kapsamında her gece düzenlenen konserler vatandaşların yoğun katılımıyla coşkuya dönüşürken, Kurban Bayramı boyunca vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’na akın etti.

Yöresel ve Ulusal Sanatçılar Tam Not Aldı

Ünye 21. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen “Kültür ve Sanat Dolu Bir Yaz” programında her gece Ünye Cumhuriyet Meydanı doldu taştı. Aydın Beyoğlu ile başlayan konserler dizisi Tuğrul Şan ve Seyfettin Tomakin gibi usta sanatçılarla devam ederken, Raşit Pişkin de güçlü sesiyle Ünyelilere keyifli vakit geçirtti.

Bayram Boyunca Konserler Devam Etti

Kurban Bayramı’nda da konserler serisi hız kesmeden devam etti. Nurşen Karaca & Recai Mercan, Cesur Aktaş, Arif Deryal, Zamansız Mehmet Gücüklüoğlu, Taner Demir, Gülay Şenkal, Fedai Öz, Ezel Kalender, Emre Ayvaz, Grup Tek, Gaye Aksu, Kazım Şener, Leonida Timuş ve Olcay Öztürk konser programlarında sahne aldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir