https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE BUGÜN VEFAT EDENLER

HÜSNÜ ÇİFTÇİ VEFAT ETTİ

Aslen Saca Mahallesi’nden merhum Cemal Çitçi’nin oğlu, merhum Mehmet Çitçi’nin kardeşi Ali Rıza, Cevat ve Ceyhan kardeşlerin babası Hüsnü Çiftçi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Saca mahalle Camii’nde kılındıktan sonra Yunus Emre aile kabristanına defnedilecektir.

YİĞİT ÇİÇEK VEFAT ETTİ

Aslen Çaybaşı İlçesi Yenicuma Mahallesinden merhum Hüseyin Çiçek’in torunu, Turan Çiçek ve Yılmaz Çiçek kardeşlerin yeğeni, Ahmet Çiçek’in oğlu Yiğit Çiçek vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çaybaşı Yenicuma Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

MURAT EREREN VEFAT ETTİ

Aslen Beylerce Mahallesinden merhum Aziz ve Fahri Ereren kardeşlerin ağabeyi, Mehmet Ereren’in babası Murat Ereren vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beylerce Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HÜSEYİN GÜNEŞ VEFAT ETTİ

Aslen Yiğitler Mahallesinden Mehmet Güneş’in oğlu, merhum Sabahattin Güneş, Erol, Alaaddin ve Mustafa Güneş’in kardeşi, Sezer, Samet, Ahmet ve Mehmet kardeşlerin babaları Hüseyin Güneş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Fevzi Çakmak Yeni Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir