https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası Ünye’de çeşitli etkinlikler ile gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Ünye’de hizmetlerini başarılı bir şekilde devam ettiren Ünye Gençlik Merkezi de kutlanılan Gençlik Haftası kapsamında Ünye Meydanı’nda bugüne özel “Merkezim Her Yerde” isimli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Düzenlenen etkinlikle çocuklara ve gençlere yönelik çeşitli oyunlar ve programlar yer alırken, Ünye Gençlik Merkezi’nde Hanife Kuşcu Kılıç eğitmenliğinde, öğrenciler tarafından yapılan resim, filografi, ebru gibi el sanatları da sergilendi.

Düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri Memuru Fatih Ulukaya konu ile ilgili; “15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası nedeniyle Ünye Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan “Merkezim Her Yerde” etkinliği gerçekleştiriliyor. Bu etkinlik kapsamında özellikle gençler ve çocuklar için çeşitli oyunlar, tanıtımlar ve programlar yapıyoruz. Ayrıca Gençlik Merkezi’nde yapılan resim, filografi, ebru gibi geleneksel el sanatlarını burada sergiliyoruz. Gençlik haftasındayız ve Türkiye’nin bütün il ve ilçe meydanlarında bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Gençlik Haftasını çeşitli programlarla gerçekleştiriyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir