https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE MOTOFEST HEYECANI BAŞLADI

ÜNYE’DE MOTOFEST HEYECANI BAŞLADI

Ünye’de ilk kez düzenlenen MOTOFEST geniş katılımla başladı.

Ünye Belediyesi ile Ünye Motor Sporları Kulübü tarafından organize edilen MOTOFEST Türkiye’nin dört bir yanından motor tutkunlarını Ünye’de buluşturdu. 20’den fazla kulübün ve 500’ün üzerinde motorseverin katıldığı festivalin açılışı Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

İki gün sürecek olan festival kapsamında motorseverler Ünye’de buluşurken festival boyunca konser, cross yarışları ve çeşitli etkinlikler yer alacak.

Gelin-Damadın Motor Tutkusu

Motor sporları etkinliğinde tanışan ve dünya evine girecek olan Zeynep Ceren Yalçın ile Süleyman Yurt Nikah salonu öncesi MOTOFEST’e katıldı. Gelin damat ekip arkadaşlarıyla birlikte göbek atarak çifte mutluluk yaşadı.

Motosporları Kulüpleri’nden Başkan Tavlı’ya Teşekkür

MOTOFEST’e katılan motorsporları kulüplerinin yöneticileri Ünye’de ilk kez düzenlenen festivale ev sahipliği yapan Ünye Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ederek, festivalin keyifli geçeceğini umduklarını belirtti.

Başkan Argan “Pandemi’den Sonra Güzel Bir Etkinlik Oldu”

Motorseverlerle bir araya gelen AK parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan yaptığı konuşmada “pandemi bizleri kısmen ayırdı ama her zaman yüreğimiz birdi. Aradan geçen süre içerisinde bu tarz etkinlikleri özlemişiz. Motorsporları da bunlardan bir tanesi. MOTOFEST’i düzenleyen Ünye Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı’ya ve festivale katılan motorseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yardımcısı Mehel, “Festivalimiz Renkli Geçecek”

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel ise “güzel bir atmosferde Ünyelilere motosikleti sevdirecek organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Türkiye’nin çeşitli illerinden buraya gelen tüm motorseverlere hoşgeldiniz diyorum. Festivalimize renk kattığınız için teşekkür ediyorum. Festivalimizin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Turgay Başyayla Konser Verecek

Sanatçı Turgay Başyayla da MOTOFEST’e katıldı. Başyayla Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda motorseverlerin heyecanlarına ortak olurken akşam da konser verecek.

MOTOFEST kapsamında ayrıca Ayşegül Evrim Yılmaz da sahne alacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir