https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE SAHTE HEMŞİRE SKANDALI

Ünye Devlet Hastanesi “sahte hemşire” skandalı gündeme bomba gibi düştü. 10 gün hemşire üniformasıyla Ünye Devlet Hastanesinde   dolaşan genç kadın sonunda yakayı ele verdi.

Hemşire kılığında hastanede dolaşan Rabia Kaya’nın, hastanede nerelere gittiği ve ne zamandır bulunduğu güvenlik kameralarınca tespit edildi.

ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR

Hemşireliği 10 gün süren Rabia Kaya isimli kadının, 10 gün boyunca saat 16’dan sonra hemşire kıyafeti ile hastaneye gelerek dolaştığı, kendisine sorulan sorular karşısında yeni göreve başladığı ve gönüllü çalıştığı gibi çelişkili ifadelerde bulunduğu öğrenildi.

HASTANEDEN KAÇTI

Hastanede kantin ve hastaya açık koridorlarda  dolaşan sahte hemşireye, güvenlik görevlisinin hangi serviste çalıştığını sorması üzerine gerçek ortaya ortaya çıktı.

Yapılan kimlik sorgulamasında yalanının ortaya çıkması üzerine genç kadın hastaneden kaçtı.

PSİKOLOJİK HASTA İDDİASI

Genç kadının ailesine ve çevresindekilere atamasının henüz yapılmadığı  ve hastanede gönüllü görev yaptığını söyleyerek, her gün hemşire kıyafeti ile hastaneye geldiği ve  psikolojik sorunu olabileceği de iddia arasında.

Yapılan araştırmalarımız sonucunda sahte hemşirenin  sosyal medyada sık sık hastaneden fotoğraflar paylaştığı görüldü.

SAHTE HEMŞİRE İFADE VERECEK

Sahte hemşire olayının patlamasının ardından İl sağlık müdürlüğü idari soruşturma açarken, Cumhuriyet Başsavcılığı’da hukuki soruşturma başlattı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir