https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DEN 6. YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Deprem afeti nedeniyle seferber olan Ünye Halkı ilçeden 6. Tırı uğurladı. Ünye Belediyesi koordinesinde toplanan yardımlar tıra yüklenirken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı tarafından deprem bölgesine uğurlandı.

Ünye, depremin yaralarını hızla sarmaya devam ediyor. Ünye Belediyesi’nin ve yardımsever vatandaşların destekleriyle toplanan ve içinde yaşam malzemelerinin bulunduğu 6. Yardım tırı, deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için yola çıktı. Sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar Ünye Belediye Hizmet binasına yardımlarını ulaştırmaya başladı. Belediye personeli ve gönüllülerden oluşan çok sayıda kişi ilk olarak gelen yardımların tasnifini yaptı. Çocuk maması, çocuk bezi, kışlık mont, bot, battaniye, yatak su, kuru gıda gibi malzemeler paketlenerek gideceği yerde hızlı dağıtımı yapılması için ayrıştırıldı.

İnsanı yardım malzemeleriyle dolan tırı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı deprem bölgesine uğurladı.

Başsavcı Ormancı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ise “Ünye fedakâr ve asil bir yerdir. Ünye halkı kendisinden beklenen çalışmaları hep üstünde yapıyor. Gönüllerini koyuyorlar. Destek veren tüm Ünye halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir