https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYELİ ALP TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Ünyeli Alp Dursun Uzun 18 Şubat 2024 Pazar günü Yalova’da düzenlenen Minikler Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’nda 24 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.


Ünye Akçay Zorlu Park Dinlenme Tesisleri sahibi Hüseyin Uzun’un torunu, Ünye Cesur Yürekler Spor Kulübü sporcusu Alp Dursun Uzun (6) küçük yaşında başladığı başarı grafiğinde ilk olarak Tokat’ta yapılan bölge finallerine katılmaya hak kazandı. 10-11 ve 12 Kasım 2023 tarihlerinde Tokat’ın Erbaa ilçesinde şehitler adına yapılan İller Arası Minikler Wushu Kung Fu’da yarı final ve final oynayan Ünyeli Alp Dursun Uzun burada birinci oldu.


01-02 Şubat 2024 tarihleri arasında Ordu’da düzenlenen müsabakalarda il birincisi olarak Yalova’da düzenlenecek olan Minikler Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazanan Ünyeli Alp Dursun Uzun 18 Şubat 2024 Pazar günü Yalova’da düzenlenen Minikler Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek final, yarı final ve final oynayarak 24 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.
Türkiye Şampiyonu Alp Dursun Uzun’un babası İbrahim Uzun, küçük sporcunun büyük başarısından gurur duyduklarını söyleyerek, “Oğlum Alp Dursun Uzun 6 yaşında. Onu Ünye Cesur Yürekler Spor Kulübü’ne yazdırdım. Sağ olsun Kulüp Başkanı Ali Rıza Aksu onunla çok ilgilendi. Oğlum önce Tokat’ta sonrada Ordu’da birinci oldu. Orada da birinci olarak Yalova’daki Türkiye Şampiyonasına katıldı ve orada da başarılı olarak Türkiye Şampiyonu oldu” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

DOKTOR UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA TUTUKLANDI

Daha önce Fatsa’da da görev yapan psikiyatrist doktor F.K., uyuşturucu operasyonunda tutuklandı. Konya’da polis, büyümeyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir