ÜNYE’Lİ İŞÇİ OTURDUĞU MERMER KIRILINCA HAYATINI KAYBETTİ

ÜNYE’Lİ İŞÇİ OTURDUĞU MERMER KIRILINCA HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir binanın tadilatında çalışan Ünye’li Ender Kuyu, dinlenmek için oturduğu mermerin kırılması sonrasında 3 metreden düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bir binanın tadilatında çalışan 38 yaşındaki 3 çocuk babası Ender Kuyu, dinlenmek için bina kapısının önünde bulunan beton duvara oturdu. Kuyu, daha sonra oturduğu mermerin kırılmasının ardından 3 metre yükseklikten kafa üstü binanın bahçesine düşerek yaralandı. Kuyu’nun düştüğünü gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, Kuyu’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulansa alınan Kuyu, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan Kuyu, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ÜNYE GÜNDEM HABER – SİHABER ORDU Medya Grubu olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz’den Sert Açıklama: “Milletimizin Varlığını Hedef Alan Derin ve Sistemli Bir Saldırının İçindeyiz”

Milletimizin varlığını hedef alan…derin ve sistemli bir saldırının içindeyiz. İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir