https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYELİ OYUNCU CHP’DEN ADAY OLDU

CHP Lideri Özgür Özel, Etimesgut adayı olacağı ifade edilen Erdal Beşikçioğlu için, “Mansur Bey’in de gücüne güç katacaktır” dedi.


Ünye Gündem Haber İmtiyaz Sahibi Gökhan Beşikçioğlu’nun kuzeni ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu CHP’den Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı oldu.
Ünyeli Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun ismi Ankara’nın Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak öne çıkmıştı. Beşikçioğlu’nun adaylığı CHP MYK’sında kabul edilerek Parti Meclisi’ne sunulmasının ardından yapılan görüşmeler neticesinde Erdal Beşikçioğlu’nun adaylığına onay verildi.
Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi binasında başkanlık ettiği Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun CHP’nin Etimesgut ilçesi için belediye başkan adaylığına karşı çıktığı iddialarına da yanıt verdi, bunu daha önce Yavaş ile paylaştığını söyledi.
“MANSUR BEYİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAKTIR”
Beşikçioğlu’nun adaylığının Yavaş’ın da hoşuna gittiğini belirten Özel, “Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda Mansur Bey’in bayağı hoşuna gitmişti. Halen daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut ile ilgili başka şey olabilir. Ama Mansur Bey’in de gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz.” İfadelerini kullandı

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, afet ve acil durumlarda görevli ekiplerdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir