https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’NİN 3 MAHALLESİNE BAĞLANTI SAĞLAYACAK

ÜNYE’NİN 3 MAHALLESİNE BAĞLANTI SAĞLAYACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliğiyle ilçelerin çehresi değişiyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Ünye ilçe merkezinde 3 mahalleyi birbirine bağlayan sokaklar sıcak asfalt ile buluştu.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezlerindeki imarlı alanlar sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

7 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçe merkezine bağlı Burunucu Mahallesi Bağdatlı ve Cinoğlu sokağı sıcak asfalt ile buluşturdu. Dolmuş güzergahlarının da geçtiği sokaklar, Burunucu, Atatürk ve Ortayılmazlar mahallelerine de bağlantı sağlıyor. Alt yapısı sil baştan yenilenen yol ağında kısa süre önce başlatılan çalışmalar tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Mahalle sakinleri ise çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkürlerini sundular.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

OBB SPOR KULÜBÜ SPORCULARINDAN ALTIN VE BRONZ MADALYA

OBB SPOR KULÜBÜ SPORCULARINDAN ALTIN VE BRONZ MADALYA Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları başarıya …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir