https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’NİN YENİ GÖZDESİ TEPE PANAROMA PROJESİ BAŞLADI

İnşaat Mühendisi Alparslan Sırmabıyık imzası taşıyan  TEPE PANAROMA Konutlarının   temeli atma töreni gerçekleştirildi.

Cumartesi günü proje alanında gerçekleştirilen törene Ünye Ticaret Borsa Başkanı Mustafa Uslu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Dernek Başkanı Cihan Çakır, A PLUS GYO yönetim kurulu, iş ve siyaset dünyasından bir çok davetli katıldı.

Ev sahipliğini Alparslan Sırmabıyık’ın yaptığı görkemli temel atma töreninde koç kesilerek dualar edildi   ve misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Törende TEPE PANAROMA konutları projesi hakkında bilgi veren Alparslan Sırmabıyık, bugün güzel havanın eşliğinde törene katılan misafirlerimize  teşekkür ederim. Tepe Panaroma Konutları 3000 m2 alan üzerine, 70 dairelik bir özel projedir. Projemizde 1+1 2+1 3+1 daireler yer alıyor.  Cumhuriyet meydanına yürüme mesafesinde, kapalı otopark, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve sosyal donatılardan oluşan projemiz şimdiden büyük ilgi gördü. Buda bize ne kadar doğru bir iş yaptığımızın işareti olarak mutluluk verdi.

TEPE PANORAMA, Sırmabıyık inşaat güvencesiyle kısa sürede bitecek.   Bu özel projeye emeği geçenlere teşekkür ediyorum’’dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir