https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’YE SERBEST BÖLGE KARARI KESİNLEŞTİ

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Ünye’de Serbest Bölge’nin Cumhurbaşkanı kararı resmi olarak kabul edildiğini açıkladı.

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında yapılan açıklama ile de Ünye’de Cumhurbaşkanı kararı ile serbest Bölge kurulmasının kararlaştırıldığı açıklanmıştı. Ordu-Ünye Serbest Bölgesi, Cumhurbaşkanı Kararı ile hayata geçirildi ve Resmi Gazetede yayımlandı. Buna göre, Ordu’nun Ünye ilçesi Cevizdere Mahallesi’nde bulunan 147 bin 442,92 metrekarelik alan, “Ordu Serbest Bölgesi” olarak ilan edildi. AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Ünye ilçesinde kurulması planlanan Serbest Bölgenin resmi olarak kabul edildiğini duyurdu. 

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bugüne kadar Ordu için ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Bundan sonra da Ordu için çalışmaya devam edeceğiz. Senin için Ordu” diyerek duyuruyu paylaştı.Diğer taraftan, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında yapılan açıklama ile de Ünye’de Cumhurbaşkanı kararı ile serbest Bölge kurulmasının kararlaştırıldığı açıklanmıştı. 

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ’A İYİ PARTİ’DE GÖREV

ENVER YILMAZ’A İYİ PARTİ’DE GÖREV İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı’nda Genel İdare Kurulu ve Merkez …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir