https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Aralarında Ordu’nun Ünye ilçesinin de bulunduğu eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı.

Ordu’nun Ünye ilçe merkezli 3 ilde Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 15 kişi Ünye Adliyesi’ne getirildi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ile Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri işbirliğiyle, uyuşturucu tacirlerine yönelik 5 aylık yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından, Ordu’nun Ünye ilçe merkezli Balıkesir ve Uşak illerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Ünye ilçesi Atatürk, Gölevi, Fevzi Çakmak, Bayramca, Kaledere, Liseler, Çınarlık ve İpekyolu Mahallelerinde yapılan operasyonda  F. Z., E. Ç., Ö. K., A. B., O. Y.,  Y. A., H. S., O. Ç., U. G., İ. Ö, O. B., F. H. gözaltına alındı.

Uşak ve Balıkesir illerinde eş zamanlı yürütülen eş zamanlı operasyonda İ. T., H. C. E. ve A. G. de gözaltına alındı.

Operasyonda 3 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere aile çok sayıda fişek, 20 gram Metamfetamin, 23 gram esrar, 1 gram bonzai ile 10 adet sentetik ecza maddeleri ele geçirildi.

Aynı operasyon kapsamında geçtiğimiz haftalarda 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

07.05.2024 NÖBETÇİ ECZANELER

Ada Eczanesi ÜnyeKaledere Mahallesi Niksar Caddesi No:86 ÜnyeGündüz-gece Merkez Eczanesi ÜnyeHükümet Caddesi No:29/a Ünye / Emniyet Müdürlüğü KarşısıGündüz-gece

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir