https://www.unyegundemhaber.com/

ÜTSO ÜYELERİNE 50 BİN TL FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ!

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) ile İş Bankası Ünye Şubesi arasında Oda üyelerime kullandırılmak üzere faizsiz 50 bil kredi kullandırılması kararlaştırıldı.

İş Bankası A.Ş. Ünye Şube Müdürü Mutlu Kaya ile Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar arasında imzalanan protokol kapsamında, oda üyelerinin nakit ihtiyacının finansmanını teminen, üyelere özel 50.000 TL ye ve 12 ay vadeye kadar %0 faizli kredi imkanı sağlanmaktadır. 28.04.2023 tarihine kadar devam edecek hoş geldin kredisi kampanyası kapsamında ilk defa İş Bankası müşterisi olunması şartı bulunmaktadır.

Ayrıca söz konusu Hoş geldin kampanyasından faydalanacak üyelere, bir yıl boyunca İnternet şubesi ve İş cep kanallarından yapacakları 100 adet havale ve 100 adet eft işlemi, 2 adet 10 yapraklı çek karnesi, 10 adet çek tahsilatı içeren hoş geldin paketi ücretsiz tanımlanacak ve avantajlı pos paket kampanyasından faydalanabileceklerdir. Detaylı bilgi ve başvuru için şubeye bizzat başvurabileceği gibi 0452 323 13 05 telefon 2400-6402 dahililerden de bilgi alınabilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir