https://www.unyegundemhaber.com/

ÜTSO’DAN BAŞARILI SPORCULARA TEBRİK

Fatsa’da gerçekleştirilen Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm İl Birinciliği yarışlarında dereceye giren sporculara Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan destek sözü geldi.

Düzenlenen yarışlara Ünye Sabancı Çocuk Evleri Sitesi sporcularından Gülderen Demirbaş ve Yağmur Şahin madalya elde ettiler. Ünye Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar da bu başarı sebebiyle madalya kazanan sporcuları ağırladı.

Sporculara bu başarılarından dolayı tebriklerini ileten Ünye Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar, “Ünye Ticaret ve Sanayi Odası olarak sporda başarı gösteren gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek şu açıklamalarda bulundu;

“Ünye Sabancı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımız Okul Sporları Özel Sporcular Kategorisi Atletizm dalı Ordu İl Şampiyonasında birinci olmuştur. Gülderen Demirbaş isimli çocuğumuz 100 metre ve 200 metrede birinci, Yağmur Şahin isimli çocuğumuz 400 metrede birinci, 200 metrede ikinci olmuştur. Nevşehir ilinde yapılacak Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkına sahip olmuşlardır. Çocuklarımızı yürekten tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Ünye Ticaret ve Sanayi Odası olarak sporda başarı gösteren gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir