https://www.unyegundemhaber.com/

Vali EROL’un, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.


Gösterdiği istiklal ve bağımsızlık mücadelesinde Türk Milletine önderlik ederek, milletin desteğiyle zaferler elde eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk; kurduğu Cumhuriyetimiz ile tüm dünyanın takdirini kazanmış, milletinin gönlünde müstesna bir yer edinmiş, kahraman bir asker ve saygın bir liderdir.


Milletine duyduğu sarsılmaz inanca dayanarak verdiği mücadelesiyle tarihe iz bırakan Gazi Mustafa Kemal, “Giriştiğimiz büyük işlerde, milletimizin yüksek kabiliyet ve yüksek sağduyusu başlıca rehberimiz ve başarı kaynağımız olmuştur” sözleriyle milletine duyduğu güveni dile getirmiştir.


Fikirleri hala günümüzde yolumuzu aydınlatmaya devam eden Atatürk’ün en büyük ideali ülkemizi birlik ve beraberlik içerisinde tam bağımsız olarak yaşatmaktı. Bugün, bizler de Atatürk’ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.
Cumhuriyetimizi gelecek nesillere taşıyabilmek için, uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkılmalıdır. Şüphesiz ki, gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, bayrağı bizlerden devralacaklarına, ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacaklarına inancımız tamdır.


Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde, mümtaz şahsiyetini, silah arkadaşlarını ve vatanı uğrunda canını feda etmiş tüm Aziz Şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir