https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel, Efsane Orduspor’u Maçlarında da Yalnız Bırakmıyor

Ordu’nun bir markası ve değeri olan Efsane Orduspor’u, 4 yıl aradan sonra tekrar yeşil sahalara döndüren Vali Tuncay Sonel, Orduspor’u maçlarında da yalnız bırakmıyor. 


1967 yılında kurulan ve UEFA kupasında ülkemizi temsil eden, milli takımımıza kazandırdığı futbolcularla, elde ettiği sportif başarılarla Türk futbolunda seçkin bir yeri olan, ancak son yıllarda yaşadığı ekonomik ve yönetimsel sorunlar nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan 188 sicil nolu Orduspor, Vali Tuncay Sonel’in yoğun gayret ve çabaları sonucu yeşil sahalara yeniden dönmüştü.
Meşakkatli bir sürecin ardından geçtiğimiz hafta Ordu 2. amatör kümede mücadelesine başlayan Efsane Orduspor’u, taraftarlarıyla birlikte Vali Tuncay Sonel de maçlarında yalnız bırakmıyor. 
Ligin açılış maçı olan Ordu İdmanyurdu maçında olduğu gibi bugün Perşembe ilçe stadında oynanan İstanbulboğazıspor maçına da gelen Vali Sonel, maç öncesinde soyunma odasına giderek, futbolculara ve teknik heyete başarı dileklerini iletti.
Müsabakada ev sahibi takım olan İstanbulboğazıspor takımının soyunma odasına da giden Vali Sonel, burada da futbolculara ve teknik heyete başarı dileğinde bulundu.
Sporseverlerle birlikte tribünden maçı izleyen Vali Tuncay Sonel’e taraftarlar da sevgi gösterisinde bulundu.
Maç sonunda, müsabakayı farklı kazanan Efsane Orduspor futbolcularını ve teknik heyetini tebrik eden Vali Sonel, galibiyet serisinin devam edeceğini ve Orduspor’un adım adım hak ettiği yere geleceğini söyledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir