https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel, “Sizlerin Mutluluğu, Bizim Mutluluğumuzdur”

Vali Tuncay Sonel, eski Valilik binasında düzenli olarak her hafta yaptığı “Halk Günü” toplantısını, bu hafta da yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. 

Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Sonel, sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarla sabah saatlerinden itibaren bir araya geldi.

Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarımızın yoğun katılım gösterdiği “Halk Günü” toplantısında 973 yöre insanımızı dinleyerek, hal ve hatırlarını soran Vali Sonel, “Halk Günü” toplantısına deprem bölgesinden gelen, yaşlı, engeli olan ve çocuğuyla birlikte gelen ailelere öncelik verdi.

Vali Sonel, toplantıya katılan vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutlayan Vali Sonel, “Ramazan ayının sonuna geldik. Bu mübarek ayda da sizlerle bir arada olduk. Her zaman olduğu gibi sizlerin Ramazan bayramını da mutlu bir şekilde karşılaması için elimizden geleni yapacağız. Hem devletimizin, hem de hayırsever dostlarımızın katkılarıyla sizlerin yanında olacağız. Allah devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Vali Sonel, hayırsever vatandaşların desteğiyle gıda paketleri, alışveriş kartları, çocuk kıyafetleri, sağlık yardımı, tedavi masrafları başta olmak üzere tüm yardımların yapıldığını söyleyerek, katkıda bulunan, desteklerini esirgemeyen hayırseverlere teşekkür etti.

Tedavi olmak isteyen vatandaşlarımızın tedavilerinin sağlanması, iş ve maddi yardım isteklerinin yerine getirilmesi konusunda yardımcı olan Vali Tuncay Sonel, çocuklara da bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi.

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlar ise, sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, “Sayın Valim Allah sizden razı olsun. Ramazan bayramı öncesinde de bizleri mutlu ettin. Sayenizde bayrama rahat gireceğiz. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin. Her zaman bizlere yakın ilgi ve destek gösterdiniz. Allah işinizi rast getirsin” diyerek, dualarını esirgemediler ve Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir