https://www.unyegundemhaber.com/

VALİ SONEL VE BAŞKAN TAVLI’DAN OKUL ZİYARETLERİ

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile birlikte Fevzi Çakmak Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu ile Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu lisesini ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Okulların ihtiyaçlarını yerinde görmek, öğrenci ve öğretmenlere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Ordu Valisi Tuncay Sonel’in her hafta düzenli yaptığı okul ziyaretleri Ünye ile devam etti. Haftanın ilk mesaisine Ünye Fevzi Çakmak Ortaokulu ve Fevzi Çakmak İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek başlayan Vali Sonel öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ün de bulunduğu ziyarette Vali Sonel, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

Vali Tuncay Sonel, daha sonra Fevzi Çakmak Ortaokulu Teknoloji ve Yetenek Atölyesini gezerek, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı.  Öğretmen ve okul idarecileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Vali Tuncay Sonel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kaledere Anaokulu inşaatını gezerek, çalışanlara kolaylıklar diledi. 

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine de ziyarette bulunan Vali Tuncay Sonel, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek bir ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Vali Sonel, kendisinden basketbol ve voleybol sahası isteyen öğrencilerin bu isteklerini geri çevirmeyerek, basketbol ve voleybol sahası sözü verdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir