https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel’den, Şehit Aileleri, Gazilere ve Depremzede Ailelere Bayram Ziyareti

Vali Sonel’den, Şehit Aileleri, Gazilere ve Depremzede Ailelere Bayram Ziyareti

Vali Tuncay Sonel, Ramazan Bayramı ziyaretleri çerçevesinde, şehit aileleri ve gazileri ve depremzede aileleri yalnız bırakmadı. 

Ordu Şehitliğinde düzenlenen programın ardından bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel ilk olarak şehit ve gazi dernekleriyle bir araya geldi. 

Vali Tuncay Sonel, beraberinde Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Ahmet Meydan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yunus Özdaş ile birlikte Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesinde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Karaman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya ve Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şahin ve dernek üyesi şehit aileleri ve gazileri ile bir araya gelerek, bayramını kutladı.

Buradaki ziyaretinin ardından ilk olarak 09.06.2017 tarihinde Şırnak ili Cizre ilçesinde şüpheli şahsı yakalamaya çalışılırken üzerine araç sürülmesi sonucu yaralanarak gazi olan Polis Memuru Volkan Turan’ı ve ailesini evlerinde ziyaret eden Vali Sonel, her daim şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduğunu ifade ederek “Çocuklarınız ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar diliyorum. Sizlere her zaman kapımız açık. Her daim sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” diye konuştu.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Gazi Polis Memuru Volkan Turan yakın ilgisi dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e teşekkür etti. 

Vali Sonel ikinci ziyaretini, 08.09.1995 tarihinde Bayburt ilinde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Onbaşı Mehmet Aydoğdu’nun babası Osman Aydoğdu ile annesi Fatma Aydoğdu’ya gerçekleştiren Vali Sonel, Şehit Mehmet Aydoğdu’nun anne ve babasıyla bir süre sohbet ederek, herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

Vali Sonel, Perşembe ilçesinin Ekinciler mahallesindeki evlerine giden yolun betonlanmasını isteyen Şehit babası Osman Aydoğdu’nun isteğini hemen yerine getireceğini söyleyerek, bayram daha mutlu girmesini sağladı.

Bayram ziyaretleri kapsamında son olarak 18.12.1978 tarihinde Bolu ilinde görevliyken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Er Saadettin Ataç’ın oğlu Murat Ataç’ı da ziyaret eden Vali Sonel, ailenin bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. 

Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden depremzede Metin Kutoğlu, eşi Fatma Kutoğlu ve çocukları Nursena, Nisanur ve Elif Yaren Kutoğlu’na gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, Kahramanmaraşlı depremzede aileye geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Depremden en çok etkilenen illerden birisi olan Adıyaman’da görev yaptığını ve deprem felaketine yakından tanık olduğunu ifade eden Vali Sonel,” Allah bir daha ülkemize böyle afetler, felaketler göstermesin. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun” diyerek, afetzede ailenin bayramını kutladı.

Vali Tuncay Sonel’in ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten depremzede Metin Kutoğlu, “Biz, Kahramanmaraş Elbistan’da yaşıyorduk. Depremde her şeyimizi kaybettik. Ordulular kucak açtı. Bize sahip çıktınız. Şu an her şeyimiz var. Hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Bizleri bayram öncesinde onurlandırdınız. Allah razı olsun sizlerden” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir