https://www.unyegundemhaber.com/


Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum idarecilik mesleğinin bu anlamlı gününde, öncelikle tüm meslektaşlarımın “İdareciler Günü”nü tebrik ediyorum.

“Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” ve “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı içinde ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile çalışan mülki idare amirleri, devletimizin en köklü, en temel, en önemli yapı taşlarından biridir. 

Devletin otoritesi ve gücü ile birlikte şefkatini de temsil eden bu ulvi görevde; Devletimiz ve milletimiz arasındaki bağları güçlendirmek suretiyle vatandaşlarımızın gönlünde sağlam bir yer edinebilmek ve kalıcı hizmetlere imza atabilmek, ülkemizin 2023 ve diğer hedeflerine ulaşmasına en büyük katkıyı sunacaktır.

Ülkemizi geleceğe taşıyan projelerin başarıya ulaşması için çabalayan, sadece yöneten değil aynı zaman da halka hizmet etme idealini de özümseyen idarecilerimiz, aynı kararlılıkla vazifelerini sürdürmeye devam edeceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimize hizmet için üstün gayret anlayışıyla çalışan, ülkemizin gelişmesinde ve her alanda seviyesinin yükseltilmesinde emek sarf eden tüm meslektaşlarımın “10 Ocak İdareciler Günü”nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, ahirete irtihal edenleri rahmet ve dua ile anıyorum.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir