https://www.unyegundemhaber.com/

HÜKÜMLÜLER İÇİN ÜNYE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hükümlü ve tutukluların yeni ve güncel yayınlara ulaşmaları için kitap bağış kampanyası düzenledi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Genel Müdürlüğü tarafından Ceza ve İnfaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutukluların yeni ve güncel yayınlara ulaşmaları için 10 Ocak 2023 ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında kitap bağış kampanyası düzenleniyor. Kitap bağış kampanyası Ünye Adliye Sarayı giriş katında düzenlenen törenle başladı.

Kampanya kapsamında Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 10 Ocak 2023 günü 14:00’den itibaren Adalet Sarayı ve Ünye ÜNIPORT AVM giriş katında “Kitap Bağış Standı” kuruldu.

Ünyeli vatandaşlar tarafından getirilen kitaplar burada incelenip kayda alınarak kabul ediliyor.

Kitap bağış kampanyası açılış programında konuşan Ünye Cumhuriyet Savcısı Onur Yasin Tunç, “Bugün tüm Türkiye’de 14:00’da Ceza İnfaz Kurumlarımızla kitap bağış kampanyası eş zamanlı olarak düzenlenmiştir.  Cumhuriyet Başsavcı’mızın yüksek takdirleri ile Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı olarak Ünye Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan tutuklu ve hükümlülerin daha çok kitaplara ulaşması adına düzenlenen kitap bağış kampanyasında bir arada olmaktan dolayı son derece mutluluk duyuyorum.” dedi.

Adalet Sarayı ve Ünye ÜNIPORT AVM giriş katında “Kitap Bağış Standı” kuruldu. 10 Ocak 2023 tarihinde başlayan kampanya 15 Şubat tarihinde sona erecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir