https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

Tarihimiz boyunca idarecilik, adalet anlayışı merkeze alınarak millete hizmetkârlık bilinciyle yürütülen kutsal bir görev olarak yerine getirilmiştir.  

Mülki İdare Amirlerimiz, devleti temsil etme görevini devletin şefkatli eli olma bilinciyle yürüterek, devlet ile vatandaş arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmiştir. 

Türk İdare Teşkilatı içinde yer alan Mülki İdare Amirleri, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla milletimizin huzuru, refahı, güvenliği için üstün bir vazife şuuruyla ve hakkaniyetle görevlerini yerine getirmektedir. 

Devlet geleneğimizin en önemli yapısına sahip olan Mülki İdare Amirliği; şerefli, onurlu bir maziden gelen meslektir. Mülki İdare Amirleri ülkemizin her yerinde devleti ve hükümeti temsil etme ve yetkileriyle vatandaşların her türlü sorunları, istek ve ihtiyaçlarını tespit ederek çözüm üreten, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda halkın mutluluğu ve refahı ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine daima bağlı kalarak, ileri demokrasilerinin yerleşmesinde çok önemli görevler üstlenmişlerdir.

 Bu duygu ve düşüncelerle mensubu olmaktan gurur duyduğum bu özverili mesleği fedakârca yürüten tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor, ebediyete irtihal etmiş idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, bütün mesai arkadaşlarıma aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyorum.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir