https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in Muhtarlar Günü Kutlama Mesajı

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in Muhtarlar Günü Kutlama Mesajı

Devletimizin vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaş nezdindeki ilk kapısı olan muhtarlarımız, gerek vatandaşlarımızı gerekse devletimizi temsil gibi önemli bir sorumluluğu yerini getirmektedir. 

Altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar vatandaşa hizmet yolunda muhtarlarımızın üstlendikleri bu misyon, ehemmiyetini ilk günkü gibi muhafaza etmektedir. 

Mevcut her türlü sorunun çözümünde ve taleplerin yerine getirilmesinde ter akıtan, vatandaşın derdiyle dertlenen, her türlü şer odaklarına karşı daima devletinin yanında yer alan muhtarlarımız, yaptıkları bu fedakâr çalışmalarla her türlü takdiri hak etmektedir.

Muhtarlarımız, köylerindeki ve mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek, yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında da önemli bir görevi üstlenmektedirler. Hem milleti, hem de devleti temsil gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen muhtarlar, vatandaşlarımızla kamu arasında köprü vazifesi görerek bizlere de yardımcı olmaktadırlar. 

Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için çabalayan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü`nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

SEÇİM YASAKLARI BAŞLADI

31 Mart yerel seçimler öncesinde, propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları, 21 Mart 2024 Perşembe sabahı başladı ve oy verme gününden önceki gün saat 18.00'de sona erecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir