https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Mesajı

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Mesajı

18-19 Haziran tarihlerinde ülkemiz genelinde olduğu gibi, İlimizde de Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapılacaktır.

Sevgili öğrenciler; kendinize güvendiğiniz sürece, aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyorum. Ruh ve beden sağlınız her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğunu unutmadan, bu sınava her türlü endişeden uzak olarak girmelisiniz. Sizler, bizim güvencemiz ve geleceğimizsiniz.

Sınava girecek öğrencilerimizin motivasyonlarını olumsuz yönde etkileyecek bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmak için ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli tedbirler alınmıştır.

Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyorum. Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Velilerimize, bu önemli günde, ne olursa olsun öğrencilerimizin yanlarında olduğunuzu göstermenizi diliyor, gençlerimize başarılarla dolu mutlu yarınlar temenni ediyorum.Yolunuz,bahtınız açık olsun sevgili gençler.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir