https://www.unyegundemhaber.com/

YAZ KONAĞI MAĞARASI VE TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK ATLI EKO TURİZM YOLU NEREDE…

Ordu Büyükşehir Belediyesi ‘nden 2020 başlatmış olduğu ve 2022 Turizm sezonuna hazır hale getirileceği taahhütünde bulunduğu Bölgenin denize en yakın Mağarası olan YAZ KONAĞI MAĞARASI ve Türkiye’ nin ilk ve tek ATLI EKO TURİZM YOLU Projelerinin neden hayata geçirilmediğini sormak istiyoruz.


STK ‘ların bulundukları şehirlere yapılacak olan alan odaklı yatırım ve hizmetleri takip ve denetim kabiliyeti ve hakları vardır. Dolayısıyla, ÜNTİD (Ünye Turizm İşletmecileri Derneği) alan odaklı sahasına hakim, duyarlı ve kentine güç katan bölgenin ender STK’ larından biridir.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından taahhüt edilen bu projelerin neden hala hayata geçirilmediğini ve ne zaman Ünye, Ordu ve bölge turizminin hizmetine sunulacağını sormak istiyoruz.
Ünye için bu projeler planlanıp taahhüt edilirken, taahhüt edilen süre zarfında planlanması dahi yapılmayan ama hayata geçen Yoroz Seyir Terası, bir kısmı hayata geçirilen Melet Vadisi Projesi, Rusumat 4 Açık Hava Müzesi, Çikokatapark eklentileri ve Belde evleri alanına yapılan devasa peyzaj ve Çamlı köşk mesire alanları Altınordu turizmine hizmet etmeye başladı.
Ünye Turizm İşletmecileri Derneği olarak, Bölgenin turizm destinasyonları açısından en bakir ili olan Ordu’nun turizmsel sahanın yönetimi, hizmet alt yapısı ve vitrinsel üst yapılarının hayata geçirilmesi noktasında saha yönetiminin merkeziyetçi değil, kucaklayıcı, paylaşımcı ve adil olmasını bekliyoruz.
Kamuoyunu saygı ile…
Adnan SOBİ
ÜNTİD Başkanı

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir