https://www.unyegundemhaber.com/

Yeni Sezon Teknik Direktör Orhan Anıl

Ünye 1957 Spor’da 2023-2024 yılı yönetiminin ardından teknik direktörü de belli oldu.

Ünye 1957 Spor Başkanı Murat NARİN yeni sezon için teknik direktör Orhan Anıl ile anlaştı.

İmza töreninin ardından basın açıklaması yapan Kulüp Başkanı Murat Narin ve Teknik Direktör Orhan Anıl birlik beraberlik mesajı verdiler.

Ünye 1957 Spor Başkanı Murat NARİN yaptığı açıklamada “Görevi teslim aldığımızda ilk olarak eski başkan döneminden kalan borçları temizleyerek şu an kulübü borçsuz bir hale getirdik. Şimdi ise başarılı bir sezon geçirmek için çalışmalara başladık.” Dedi.

Akabinde “Bu Sene “Memleket Meselesi” sloganıyla Ünyelilere seslenen Başkan Narin aynı zamanda vatandaşları ve iş adamlarını bağış yaparken dikkat etmeleri konusunda da uyardı.

Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü Orhan Anıl ise konuşmasında “Ünye 1957 Spor tesisleşme açısından bir hocanın çalışabileceği en iyi imkanlara sahip bir yer. Ama Ünye 1957 Spor şu an için hak ettiği konumda değil. İnşallah kulübümüzü hep birlikte hak ettiği yerlere getireceğiz.” Dedi.

Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü Orhan Anıl açıklamasında;

Her Şey Para Demek Değil

Ben Samsunluyum. Geldiğimiz bu camianın yabancısı değiliz. Ünye 1957 Spor’u geçmiş dönemlerde hep yakinen takip ediyorduk. Oyuncuların potansiyelini de biliyoruz. Şimdi hep beraber bir yükün altına girdik. Allah inşallah bu yükün altından alnımızın akıyla çıkmamızı bize nasip etsin.

Genç, dinamik, ses getirecek oyuncularla beraber Ünye 1957 Spor’a sahip çıkacağız. Bu yıl kalite anlamında 3. Lige yaklaştık. 6-7 takım şampiyonluğa oynuyoruz. Bu takımların hepsi çok büyük bütçeler harcıyor ama her şey para demek değil. Biz bu yıl hem Ünye’deki hem de dışarıdan gelecek arkadaşlarımızla beraber dinamik bir takım yapıp profesyonel lige gitmenin gayreti içerisinde olacağız.

Ünye 1957 Spor Bir Hocanın Çalışabileceği En İyi İmkanlara Sahip

Ünye 1957 Spor tesisleşme açısından bir hocanın çalışabileceği en iyi imkanlara sahip bir yer. Ama Ünye 1957 Spor şu an için hak ettiği konumda değil. Ünye 1957 sporun kesinlikle profesyonel liglerde adım atması lazım. Ordu genelinde baktığımız zaman Ünye sanki biraz üvey evlat muamelesi görmüş gibi görünüyor. Biz yönetim kurulumuzla beraber bunları nasıl aşabiliriz konusunda çalışacağız. Sadece Ünye halkından biraz zaman ve sabır bekliyoruz. Kapınız herkese açık, istediğiniz zaman gelip idmanlarımızı takip edebilirsiniz.

Liglerin Uzaması Bizim Açımızdan İyi Oldu

Şu an için karakterli oyuncu topluluğunun oluşturmanın peşindeyiz. Çünkü bal ligleri çok enteresan bir lig. Eğer kişilikli ve karakterli oyuncu topluluğu bulamadığınız zaman harcadığınız parayı da emeğinizi de çöpe atmış oluyorsunuz. Biz bu anlamda geleceğini düşünen hedefleri olan arkadaşlarla yola çıkacağız. Liglerin uzaması da bizim açımızdan iyi oldu. 14 günlük süre zarfı içerisinde gerekli görüşmelerimizi yapıp çalışmalarımıza başlayacağız. Bize bu görevi layık gören yönetim kurulu başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Murat Narin yaptığı konuşmada;

“Şanlıurfa’nın İlvan ilçesinde 12 Eylül 1993 yılında doğdum. Ortaöğretim ve lise öğrenimimi Şanlıurfa’da tamamladım. Lisans eğitimimi de Mersin Üniversitesi’nde sınıf öğretmenliği bölümünde tamamladım. 2012 yılında Şanlıurfa Harran Üniversitesi’nde iktisadi ve işletme üzerine yüksek lisans yaptım. Akabinde ticari hayatımızda aktif halde çalışıyoruz. 3 yıldır Ünye’de ikamet etmekteyim. Ordu genelinde yaptığımız yatırımların yanı sıra Ünye’de yaşıyorum. İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Daha çok devlet kurumlarına ihale üzerinden işler yapmaktayız.

Ünye Spor’un Başındayız

Bu görev zorlu ama biz buna layık olmaya çalışacağız. Ünye’nin en büyük markası Ünye 1957 Spor’dur. Bu Zorlu görevi başkan olarak layık görülmemiz bizim için bir şereftir.  2 Eylül itibariyle biten kongre sonrasında görevi devralmış bulunmaktayız. 2 Eylül öncesinde kulübün kayyuma gidip gitmemesi arasındaki süreç bizi derinden üzdü. Bu üzüntüden dolayı Ünye 1957 Spor’a sahip çıkmak üzere bu göreve talip olduk. Güzel bir yönetim kurulu oluşturduk. Ünye’de kendi sektörlerinde başarılı olan insanlarla Ünye 1957 Spor yönetiminde bir araya geldik. Şimdi hep beraber Ünye 1957 Spor için çalışacağız.

Eski Başkan’dan Kalan Borçları Ödedik

Yönetim kurulu olarak önce planlamalarımızı yaptık. İlk olarak eski başkan döneminden kalan borçları temizleyerek şu an kulübü borçsuz bir hale getirdik. Daha sonra yaptığımız planları daha uzun soluklu şekilde planladık. İlk olarak daha önce bu takımda görev yapmış Ünye’nin evlatlarından oluşan bir takım elde etmeye çalıştık. Biz kulübü almayı aklımıza koyduğumuz andan itibaren bu çalışmalara başlamıştık. Ama resmi olarak görevi geç aldığımızdan dolayı Ünye’mizin değerli hocaları yeni sezon için farklı takımlarla anlaşmıştı. Bunun geri dönüşü olmadığı için biz de bölgeyi bilen, bölgede iyi işler yapmış tecrübeli Orhan hoca ile anlaştık. Orhan hoca daha önce Pazarspor, Çarşambaspor, Havzaspor, Sinopspor, Ladikspor, Atakumspor  ve şu anda Süper lig’de olan Samsunspor gibi önemli takımların bütün kademelerinde görev almış bir hocamızdır.

İl Olma Yolunda Ünyespor Etrafında Bütünleşelim

Ünye 1957 Spor şu anda il olmaya hazır durumda bekleyen Ünye’mizin en önemli markasıdır. Bu anlamda stk’larımızla belediye başkanımızla, kaymakamımızla hepimiz Ünye 1957 Spor’un etrafında bütünleşmemiz lazım. İl olma yolunda bunun en önemli etkeni budur. Ünye 1957 spor söz konusu olduğunda ben sen olmamalı, küskünlük dargınlık ortadan kalkıp birlik beraberlik olunmalıdır. Bu konuda bütün Ünye halkından destek bekliyoruz. Bizim ligimiz çok zorlu. İlgimizdeki bütün takımlar ciddi paralar harcadı, hazırlıklar yaptı. Biz şu an daha 10 günlük bir hazırlık dönemindeyiz. Ligler 15 gün uzatıldı. Biz de bu sayede çalışmak için zaman kazandık. Biz bu yıl kendimizin farkına vararak bir takım oluşturduk. Eksiklerimiz var bu konuda takviyeler yapılacak.

Bu Sene “Memleket Meselesi”

Bu sene bizim sloganımız “Memleket Meselesi”dir. Kulübümüz ve takımımızla bu slogan altında birleşiyoruz. Bu Ünye’nin kendi meselesidir, hepimizin meselesidir. Medyasıyla, halkıyla, STK’larıyla, Belediyesiyle, Kaymakamlığıyla kulüp etrafında birleşeceğiz. Uzun soluklu hedefler koyduk. Bu seneyi atlattıktan sonra, daha başarılı olacak ekip altyapısını oluşturup daha verimli takviyeler yaparak Ünye 1957 Spor’u hak ettiği yerlere getireceğiz. Bizim kuruluşumuz birçok kulüpten daha eskiye dayanmaktadır. Bir ilçe takımı olarak hak ettiğimiz değerin çok gerisindeyiz. Bizden sonra kurulan ilçe takımlarının yüksek yerlere gelmesi, Ünye’nin görmediği değerinin farkına varmasının kanıtıdır. Sadece benim veya yönetim kurulunun katkısı yeterli değildir. Ünye olarak hepimiz takım etrafında birleşip bu yola çıkmamız gerekiyor.

Bağış Yaparken Dikkat Edin

Daha önceki kulüp başkanlarının emeklerine teşekkür ederiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Şuanda bu bayrak bizim elimizdedir. Biz de bu bayrağı aldığımız yerden daha iyi bir konumda bizden sonraki gelecek olanlara devredeceğiz. Hepsinin tecrübelerine ihtiyacımız var. Hepsini ziyaret edeceğiz. Herkesin bize kapısını açmasını istiyoruz. Ünye 1957 Spor’un en önemli etkeni STK ve Belediyemizin vermiş olduğu katkılardır. Bunun dışında halkımızın isteği ile yapmış olduğu bağışlar var. Ünye 1957 Spor’un şu anki mevcut yönetimi dışında hiç kimseye bağış veya Ünye 1957 Spor’un resmi hesapları dışında hiçbir yere bağış verilmemesini öneriyorum. Bizim resmi hesaplarımız var. Biz aylık olarak gelir-gider tablolarımızı açıklayacağız. Ünye halkının bu tabloları görmesini sağlayacağız.

Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya, STK’larımıza bütün Ünye halkı adına, yönetim kurulu ve futbolcular adına vermiş oldukları değer ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali EROL’un Hıdırellez Bayramı Kutlama Mesajı

Milletleri oluşturan temel unsurlardan biri de kültürdür. Kültür, bir milleti ayakta tutan ve aidiyet hissiyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir