https://www.unyegundemhaber.com/

Yeşil Sanat (Green Art) Derneği açılış sergisi yapıldı

Yeşil Sanat (Green Art) Derneği açılış sergisi yapıldı.

“Pablo Picasso eserleri” ve “Green Art” (Yeşil Sanat) Dernek Sanatçıları eserleri bugün saat 17:30’da Ünye Yalı Kilisesi’nde sergilendi.

Minyatür sanatçısı İlker Çorbacı ile Ünyeli Sanatçılar Ahmet Sandıkçı, Arif Özmaden, Lale Cantürk Ürer, Kerim Aydemir, Sebile Tebidze, Orhan Yiğit, Arzu Yıldırım ve Zeynep Yiğit’in eserlerinin yer aldığı s erginin açılışına Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Chp İlçe Başkanı İsa Maral, Karadeniz Teknikerler Federasyonu Başkan Yardımcısı Musa Kıranlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Çorbacı: Sanat güzelleştirir

Yeşil Sanat (Green ART) Derneği Başkanı İlker Çorbacı açılışta yaptığı konuşmada, “Sanat güzelleştirir. Güzelleştirirken iyileştirir. Doğayı, hayvanları, insanı, ruhu, bedeni, aklı özetle değdiği her yeri. Bizler sanatın çoğaltıcı gücünden ilham alarak bir araya geldik. Umudumuz yarınlara güzel bir dünya bırakmak.” dedi.

Sergi 12 Kasım Cumartesi ve 13 Kasım Pazar günleri 10:30 ile 15:30 saatleri arasında açık olacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir