https://www.unyegundemhaber.com/

YILDIRIM’DAN ANLAMLI MESAJ

4 Ekim Dünya Hayvanlar günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında sokak hayvanları da unutulmazken Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Saygın Yıldırım’da sosyal medyadan güzel bir mesaj yayınladı.

Yaşamı ve doğayı paylaştığımız hayvan dostlarımızdan sevgimizi ve şefkatimizi esirgemeyelim.Çünkü Sevgi en büyük korumadır. Onları bir gün değil her gün sevmemiz , korumamız ve yaşama haklarına saygı duymamız lazım.      

“Hayvanları Sahiplenmek büyük bir sorumluluk gerektiren bir iştir. Bu sorumluluğunun gereğini yerine getiremeyecek kişiler lütfen hayvan satın almasın ve sahiplenmesin. Maalesef ki bu sorumsuz kişilerden kaynaklı şehrimizin sokakları yüzlerce sahipsiz can dolu.

Bir canı size ihtiyacı olduğunda terk etmek dünyanın en aşağılık davranışıdır. Sokağa terkedilmiş canların azalması temennisiyle 4 EKİM  HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NÜN , tüm hayvanların yaşama haklarının korunmasına , sağlıklı ve refah içinde yaşamlarını sürdürmesine vesile olmasını diliyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir