https://www.unyegundemhaber.com/

ZAFER PARTİSİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYI YALÇINTAŞ’A ÜNYE’DE YOĞUN İLGİ

Ümit Özdağ genel başkanlığındaki Zafer partisi’nin Ordu milletvekili adaylarından Hüseyin Yalçıntaş(Adatepe) seçim çalışmalarına başladı.

Ata ittifakı ile birlikte cumhurbaşkanlığı seçimlerinde doktor Sinan Oğan’ı destekleyecek Zafer partisi’nin Ordu milletvekili adayı Yalçıntaş seçim çalışmalarına doğup büyüdüğü topraklardan yani Ünye’den start verdi.

Seçim çalışmalarına Gölevi mahallesi ve Atatürk mahallesi esnaflarını ziyaret ederek başlayan Yalçıntaş’a vatandaşlardan olumlu tepkiler geldi.

Özellikle etrafı genç seçmenlerle çevrilen Hüseyin Yalçıntaş’a ilgi oldukça yoğundu.

Türk ve Türkiye düşmanı, eli kanlı terör örgütleri Hizbullah’ın uzantısı Hüda Par ve PKK’nın temsilcisi HDP ile yakınlaşan ittifakların Türkiye’ye hiçbir faydası olmayacağını söyleyen vatandaşlar, “büyük bir dayatma var, ya Cumhur ittifakı ya Millet ittifakı olacak diyorlar. İki ittifak da eli kanlı teröristlere kucak açmış durumda. İki ittifak da koyunlarına aldıkları teröristlerin masumiyetini ispatlama çabasına düşmüşler. Biz vatandaş olarak bu olaya seyirci kalmayarak, adı hiçbir terör örgütü ile anılmayan, adı hiçbir kısır çekişmeye karışmayan Dr.Sinan Oğan ve Prof.Dr.Ümit Özdağ hocanın yanında olacağız ve sizleri destekleyeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulunarak Ordu Milletvekili Adayı Hüseyin Yalçıntaş’a destek sözü verdiler.

Esnaf ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Ordu Milletvekili Hüseyin Yalçıntaş(Adatepe); “Görüyoruz ki, vatandaşımız yalanlardan, riyalardan artık bıkmış durumda. Görüyoruz ki; vatandaşımız elinde gencecik delikanlılarımızın, kızlarımızın, kardeşlerimizin şehitlerimizin kanları olan teröristlere sinesini açıp, allayıp pullayıp millidir, toprağın rengidir Halil İbrahim sofrasında yeri vardır denilenlere itibar etmiyor.
Atamızın dediği bugün çıktı
Görüyoruz ki; Mustafa Kemal’in daha yıllar öncesinde gençliğe seslendiği hitabesinde bahsettiği gibi “millet fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş, siyasiler şahsi menfaatlerinin peşine düşmüşler”
Ve görüyoruz ki; bizim gibi düşünenler “işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır” sözünün gereğini yerine getirmek istiyorlar, işte biz buradayız.

Görüyoruz ki; milliyetçiliği eline emanet olarak alanlar Türk milli davalarına ihanet içerisindeler.
Görüyoruz ki; Atatürkçülüğü elinde emanet olarak bulunduranlar ihanet içerisindeler.
İşte bu yüzden bizler Atatürk çizgisinden Türk Milliyetçileri olarak vatanımıza cumhuriyetimize , milli devletlerimize ve Türk varlığına sahip çıkmak için yola çıktık.Ve büyüyerek halkımızla kenetlenerek geliyoruz. Atatürk Cumhuriyetçisi olarak bu yola çıktık ve büyüyerek geliyoruz.

Annelerin çocuklarını okula gönderirken beslenme çantalarını boş gönderdiklerini biliyoruz,
Babaların üniversite masraflarını karşılayamadıkları için çocuklarının kayıtlarını dondurduklarını biliyoruz,
Üniversiteyi bitiren gençlerimizin asgari ücretle fabrikalarda, marketlerde işçi olarak çalıştıklarını ve hayallerini üniversite sıralarında bıraktıklarını biliyoruz,
Üniversite sınavlarına yapılan usulsüzlükleri biliyoruz,
Kpss de yüksek puan alıp mülakatta elenenleri biliyoruz,
Esnafın sorunlarını biliyoruz,
Pazar yangın yeri yanıyor biliyoruz,
Halkımızdan gizlenen gerçek enflasyonu biliyoruz,
Çünkü biz sizin içinizden geliyoruz,
Bölgemizde fındığı, balı biliyoruz, Üreticinin çilesini biliyoruz,
Ve tüm sorunların çözümlerini biliyoruz.

Ordu için Ünye için desteklerinizi bekliyoruz ” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir